Etusivu Yhteystiedot Keikat Levyt Galleria Vieraskirja

Vieraskirja

Kirjoita vieraskirjaan
Nimi: *
Sähköpostiosoite:
Viesti: *
Kirjoita kuvassa näkyvä teksti: *
* Pakollinen kenttä
26.07.2018arjuska
kivat katutanssit loimaan kauppalankadulla!
13.03.2018aila atilla
51 vuotiaat syntymäpäivä onnittelut Kristiinalle T:Aila
08.03.2018Marika S
Kiitos loistava Kristiina Naistenpäiväntapahtumasta tänään!
22.03.2017Jouni Rissanen
Sinulla on kuin lintusella ääni.Jatka vain laulamista.Kyllä sitä kelpaa kuunnella.
22.03.2017
13.03.2017aila atilla
50 vuotiaat syntymäpäivä onnittelut Sinulle & myöhästyneet nimppari onnittelut jasminelle eilisen johdosta
10.03.2017Esa -57
Hei Kristiina OLET hyvää vuosikertaa onnittelut syntymäpäivänäsi näin etukäteen.IKUISESTI SINUN laulujasi kuunnellen!!!!
06.03.2017Unio mystica
Hei Kristiina sua ei näy Pohjanmaalla koita ny tulla taannekin päin ja äkkiä. Noin upea ääni menee ihan hukkaan.
11.02.2017Harri Puolakangas (Borovikoff)
En ollut nähnyt ihmistä nimeltä Kristiina Mäki ennen tämän viikon lauantai-iltaa. Treenailin pianonsoiton opettajani Lauran antamia läksyjä kelaten Kari Litmasen kappaleita YouTubesta ja Litmasen Muuttolinnut-kansiosta Tarja Lunnaksen, Jamppa Tuomisen ja Reijo Taipaleen esittäminä. Sitten vilahti eräs Mäki-niminen laulajatar noiden YouTube-pätkien lomassa, ja jäin miettimään, kuka hän oikein on: naimisissa Ari Rantasen kanssa, Jasmin-niminen tytär, laaja musiikillinen skaala ja syntynyt samana päivänä puolisoni Tarjan siskon Inkerin kanssa. Oikein kivoja kappaleita, joita en ennen ollut kuullut ja jotka voisivat olla paremminkin "tapetilla". - Kelasin Litmasen kipaleita, kun minulla puolestaan on sama syntymäpäivä Karin kanssa. Kari tosin ei enää ole täällä, mutta hänen musiikkinsa elää. Musiikissa olen oikeastaan vielä "trainee", vaikka olen lapsesta asti soitellut, joten ei tarvitse kiinnostua minun sävelmistä, joita kuulee Mikseri.netistä. Ajattelin silti esittäytyä www-sivulla http://personal.inet.fi/koti/harri.puolakangas. Minun puoliso Tarja opettaa Lappajärvellä saksaa ja poikamme Mikko toimii Tampereella rakennusinsinöörinä. Varmasti hekin tykkäisivät sinun musiikista. Minä itse asun Säynätsalossa ja käyn siis Jyväskylän musiikkiopistossa pianotunneilla.
06.02.2017Ilkka. P .
Moikka krisu ! siit on aikaa ku ollaan nähty, silloin meni huonosti, no aivoverenvuodon hyväksyin sillä se pisti juomisen loppumaan,nyt olen ollut selvä jo pari vuotta ja toipunut melkein ennalleen. Olen seurannut tekemisiäsi uou tubessa, sul on kaik kunnossa, hyvä niin, itsekkin olen alkanut jälleen kirjoittamaan mut selvistä päin tuntuu hyvältä kun onnistuu jälleen vaik luulin et kaikki sellainen taito olis mennyttä. Aion taas lämmittelemään suhteita vähän joka suuntaan mut tiedät ja minä tiedän ettei luottamusta saa kovin herkästi takaisin, aikaa on vaik muille jakaa. Asun Orikedon Palvelutalossa tonne toukokuun loppuun, sit lähden omilleni sillä pärjään vallan hyvin jo itsekkin en ole pyörätuolissa vaan kävelen itse ja järki pelaa hyvin siinäpä tärkeimmät ja sinulle sanon ... USVAA PUTKEEN VAAN Olet hyvä artisti, ääni mitä parhain. Ilkka Pääskynen06.02.2017
27.11.2016matti soininen
MATTI täällä taas!Minkä takia sinun keikka kalenteri on tyhjä?VOI HYVIN
16.09.2016Kari Ahti
Muodikas Laulajatar Now and Forever !!🎤 👍 😘 🍾t: Kari.A.
13.08.2016Atro
Oo la laa. Lauluääni helisee.
09.08.2016Harri
Upea ääni!
24.07.2016aila atilla
Hyvää nimipäivää sulle huomisen johdosta
09.07.2016aila atilla
Myöhästyneet N imppari onnittelut jasminelle T.Aila
21.05.2016matti soininen
EN tiedä jos viesti meni perille?Koska olet RUOTSIN laivalla seuraavan kerran?HALIT
12.05.2016tatu
Moi kristalli. Olet upea nainen ja mahtava ääni,joten laulujasi kuuntelen autossakin joka päivä.
13.03.2016aila atilla
49 vuotiaat kristiina sinulle huomisen johdosta ja jasminelle 28 vuotiaat syntymäpäivä onnittelut jasminelle eilisen johdosta T:Aila
24.07.2015aila atilla
Myöhästyneet nimpparionnittelut sinulle t:aila
20.06.2015marja jormalainen
19.05.2015Jokke
kyllä olet upea ja seksikäs nainen. laulujasi on ihana kuunnella. ISO KIITOS SINULLE! Kaikkea hyvää jatkossa.
13.03.2015aila atilla
48 vuotiaat syntymäpäivä onittelut kristiinalle t:aila
01.01.2015Heikki
hei..sä pysyt nuorekkaana ja seksikkäänä yhä...kaunista katseltavaa ja kuunneltavaa...
25.12.2014Reijo Tiihonen
Mukavaa Uutta Vuotta Kristiinalle..! Sain sun levyn joululahjaksi ja olen kuunnellut musiikkiasi youtubesta ja levyltä. Olet aikas näpsäkän näköinen ja tosi hyvä laulaja:) Kaikkea hyvää.. Fanisi Reijo Lahdesta